Kurser & event - Malin Hjalmarsson

Yogakurser & Event

Global Yoga vår 2024

Kursen är fullbokad!

Vårens kurs Global yoga startar 22/1. (sista tillfället 8/4 pga påsk mm)

10 gånger flödande, värmande power och vinyasayoga. Temat är Show up, och passar både dig som är rutinerad och nybörjare. Endast ett fåtal nybörjarplatser ges varje kurs. Maila mig om du är nybörjare och intresserad, malin@jalma.se.

19.00 - 20.00 Hagadal, Bordtennishallen, Hultsfred
Kursavgift 1500:-

Vill du prova en gång, maila mig här.

Boka din plats här!

Yogadag 6 april - Hotell Hulingen

Yogadag

En till två gånger om året öppnar jag upp för mitt eget event Yogadag.

Det är ett fint tillfälle för oss som ses online att mötas  och också ett unikt tillfälle att få dyka djupare i allt som jag erbjuder i LIFE och på yogakurser.

Essensen på Yogadagarna är att allt måste få vara välkommet, ibland är det yoga som är i fokus och där vi kan mötas i olika former av yoga för att dyka in i våra olika lager, men det kan också finnas inslag av Soma Move, gympa, dans mm. Det står alltid i beskrivningen av Yogadagen.

Vårens Yogadag 6/4 på Hotell Hulingen, Hultsfred

Platssläpp 1/2 för LIFE-medlemmar för 1195:- mellan 1/2-10/2

Platserna släpps för alla 10/2.

Pris 1595:-
Earlybird 1395:- (t.o.m 1/3)

Mer info & köp av plats

Föreningar & Företag

Jag samarbetar gärna med föreningar och företag, både dag och kvällstid. Enklast är att ni kontaktar mig och vi skräddarsyr lösningar som passar er bäst.

Det går bra att boka för enstaka tillfällen, tex kickoff, föreläsning, workshop eller boka för en period av tex yoga/träning på plats hos er. 

Yoga är ett fantastiskt verktyg att ha med sig för att stärka mentala och fysiska förmågor och ökad kroppskännedom. Även skadeförebyggande och tillsammans med rehab.

Maila mig med er förfrågan

Kurs & Event

Onlinekurser

Cart
Logga in
Loading...