S T A D I G

Ofta så blir skriv-luftandet tillfredställt i mina inspirationsbrev till dig som står på yoga eller konstlistan. Jag vet innerst inne att jag nån gång kanske måste välja det ena eller andra, att energin inte kommer räcka till båda. Men än kan jag inte släppa taget om yogan, för det kommer bli den som släpper antagligen. Den är svårrodd just nu, så beroende av andra, andras lokaler, och jag är såååå picky. Men det är så fantastiskt roligt att möta er som jag möter på yogamattan. Älskar det!

Förra veckan var ett riktigt melt-down, inget kändes meningsfullt och jag ville helst äta choklad och kladda med färg. Målade över en duk säkert två gånger, hästar sprang och fåglar flög iväg. Det fanns ingen ro och mycket rädsla.

Känslan av att inget är viktigt förutom rädda människor undan krig. Det futtiga i att det enda jag gjorde var att skänka pengar. Men nu är inte läge att racka ner på sig själv. Gör du något så är sprider du ringar på vattnet. Pengar är också energi. Rikta energin dit du vill.

Det blir liksom svårt att göra rätt när världen är uppochner.

Backa tillbaka till varför. Och varför är kärlek. Det är ju det jag vill förmedla med min konst och min yoga. Att vi är mer lika än olika, vi behöver kärlek. Självkärlek och annans kärlek. Gör du det som du älskar så sprider du kärleken vidare, det vackra och det ljusa. Det måste vinna.

Så tänkte jag, när det kändes svårt att ta upp penseln och måla, eller att stå på yogaklass och pratat om frihet. Det jag kan göra är att göra det jag älskar och är bäst på, sprida energin som jag vill ska fortsätta vibrera. Och den som tar emot, där det landar, om det så bara är EN, är så jäkla viktigt. Det är så jäkla viktigt att välja kärlek.

Färdigheter

Upplagt på

9 mars, 2022

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.