QUI QUI QUI!

75b9f3a4 7adc d553 6167 4da28db4b295
Through it all

Tur att mailet var på engelska, jag kommer inte ihåg så mycket franska…Och det var ju inga franska frimärken tyvärr, mail har inga frimärken.

Men mitt i styret med utställningen på Limhamn (mer om det längre ner) så kom en fin förfrågan från PAKS Gallery som erbjöd mig plats hos deras galleri på platser jag inte kunde drömma om. De hade sett min konst på Konst.se, som är en öppen samlingsplats för konstnärer i Sverige att synas på kostnadsfritt, och erbjöd mig en plats på Carousel de Louvre och på Filmfestival de Cannes 2023 och MAMAG i Wien.

Alltså vilken förfrågan och erbjudande! Och att de gillar min konst!

Tyvärr kostar det ju en slant att få delta, och resan såklart, så just nu passar det inte så bra, men att få frågan och kanske möjlighet att få delta längre fram gör att jag svävar på små rosa molntussar.

Fina dagar på Luftkastellet, med fina konstintresserade, nyfikna människor, härliga konstkollegor lämnade mig med en varm och härlig känsla. Glad över att såna här evenemang kan vara öppna och glad över att få delta. Konst hittade nya hem och fin symbolik i att ”Through it all” fick landa i ett skånskt hem.

Kul att också få se Peter Wahlbecks konst på riktigt. Han gillar också mycket färg och hade prime-plats i Luftkastellets entré.

Varje gång vi gör det här tillsammans, Jonas och jag, för målningarna gör jag, men utan stödet och uppslutningen runtomkring skulle inte den här resan vara möjlig! Och vi har så himla roligt ihop!

Hoppas vi gör resan till Frankrike också!

Färdigheter

Upplagt på

27 mars, 2022

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.