..ja, vad vill du vara fri från?

En utställning planeras oftast så långt i förväg att man inte vet vad som kommer finnas och vad den kommer handla om. Jag tror att jag blev uppring av Lena på Kopparslagaren i oktober och bokade utställning i februari. Och sen jobbar man på. Låter konsten och målandet flöda.
Jag har varit i processen som jag börjar känna igen nu, inför utställning, där alla målningar är skit och jag inte får ihop nåt. Inget är bra nog. Det är som en separationsprocess.

Jag har haft förmånen att vara stöttad av två fantastiska kvinnor, som jag ska berätta mer om sen, just nu håller jag dem lite hemliga tills jag är stadig. Kvinnor som pushar på olika vis, olika perspektiv. Jag har backat tillbaka till syfte och känsla. Find your fierce.
Att vara fri från rädsla, eget dömande, press och att tillåta sig att vara nöjd.
Målningarna är fria, färgen och motiven intuitiva, uttrycken lite mer vilda. Och idag när jag såg dem hänga på plats på Kopparslagaren så kände jag WOW. Jag är så jäkla stolt över dem. De förmedlar exakt det jag vill förmedla utan ord, men de är fria att landa hos den som vill möta.

”Att vara sig själv i en värld som ständigt försöker göra en till något annat är det största man kan uppnå” Ralph Waldo Emerson

Utställningen öppnar lördag 19/2 14 – 16, sön 14 – 16 och då är jag på plats båda dagarna.
Det vore så roligt om du tittade in!

Kram!

Fear Free
Fri att vara rädd, för att bli fri från rädsla.

IMG 20220213 183656 669 scaled