” If the plant doesn´t bloom, you fix the environment, not the plant”

Längtet efter de ljusa ljumma kvällarna, de tidiga morgnarna med fågelkvitter. Jag vill alltid stretcha tiden den här årstiden, lägga mig sent och vakna tidigt.

Vad behöver du för att blomma ut i sommar? Vad får dig att blomstra?

Byta rutiner, lite lösare och ledigare, långsammare. Längre start på morgonen, längre frukost, längre promenad, längre yoga…Jag gillar ju allt som jag har i min tillvaro och längtar inte bort, eller inte heller för den delen efter att vara ledig. Men jag längtar efter att dagarna blir lite segare. Det där att bara göra det man känner för. Känslan av en solvarm kropp, vila i skugga och den mjukhet som solvärme ger. Att bada för att svalka sig.

Temat för yogan och träningen i juni handlar om att blomstra och att få blomma ut. För mig betyder det att jag känner mig stark och mjuk, stabil och följsam. Dynamiken i att känna sig kraftfull och att sen få mjukna som en kattunge. Precis som blommorna som har stabila rötter, följsamma stjälkar och spröda kronblad. Så kommer jag lägga upp min juni, träning, yoga och vila, för det mår jag som bäst av. Min kropp hamnar ur funktion om den inte får lite av varje, liiiite mer vila kanske. Därför erbjuder jag sommaryoga i år också, jag tror på välbefinnande i rörelse och yogan kommer vara mjuk och inbjudande. Jag vill också att yogan ska vara elastisk och ett stöd oavsett om man gillar utomhusyoga eller inte, och därför är biblioteket i Holistic Stream välfyllt, med både dynamisk yoga, funktionell träning och återhämtande yin, yoganidras och meditationer. En praktik för de olika lagren hos dig, att veckla ut blomblad för blomblad tills du står i full blom, i all din prakt.

YinBlomstrabild
Yinyoga – Blomstra