Jag har jobbat med intentioner, sankalpor och manifestationer ganska länge och känner mig trygg i det. Den här våren kastar jag mig ut i det hjärtat brinner för allra mest, drömmen som ropar högst, drömmen som är så stor så jag knappt kan säga den högt.

När konstnären Karin Holmström puffade för sin kurs Fearless – skapa din konstbusiness, så klickade det till så där som det gör när något träffar ditt innersta, djupt nere i din soul. I min ursjäl. Hade vi pengar till det, orkar jag, stark nog, för skör, ifs and buts…Men jag signade upp.

I det första mailet stod det tillsammans med välkomnandet att skriva ner vad man har för intention med sin konst och sen att göra en visionboard. Jag har aldrig gjort en visionboard förut, och när det gäller bild och form så hade jag den ganska klar, men att konkretisera och visa, framförallt för mig själv gjorde det så verkligt. Magiskt. Och så fullt av längtan.