Kraften i ett vrål, som kommer från magen, bäckenbotten, en volym som du inte visste att du hade. Hur ofta släpper man fram det? Senast var när jag födde mitt första barn, det är 16 1/2 år sen. Då kommer jag ihåg att jag brydde mig jävligt lite om vad andra tyckte, det vrålet bara kom. Så jäkla tillåtande miljö egentligen. Urkraft tillåter urkraftsvrål. (bild från SoulworkClub)

Sen tappade jag bort det. Men idag kom det som en vibration som inte visste vart den skulle ta vägen. En skitsak som utlöste det, men som jag blir lätt triggad av. När folk inte hälsar, när jag går coronaavståndsnära, och personen inte kan bemöda sig med att möta blick och säga hej. Hatar det. Satte mig i bilen och stöttad av Nicole Saboné , ut ur samhället på landsvägen och vrålade. Tills jag tappade rösten. Befriande. Fick vara tyst på Ica.

Jag brukar älska den här tiden, när julen är slut, nyår står på tröskeln och januari med sitt januariljus och förhoppningsvis snö. Att göra årsslut, årsinventera, som jag gjort massor av år, sätta upp nya mål och intentioner. Brukar ha intentionen klar, glasklar. Inte i år. Och en del ligger faktiskt i stoltheten att jag lever i de mål jag en gång satt upp, en del kan jag checka av och känna att fasiken det har jag ju lyckats med. Vad är du sugen på? Vad vill du? Hur vill du känna när 2021 är slut? Det kanske är så mycket och så kittlande nära kärnan och hjärtat att det är läskigt?

Min lärare säger att så fort du känner en känsla så sitter den i kroppen, vibrationen, energin, innan du hinner registrera den i hjärnan, tänka ut vilken känsla du tycker att det är. Den är där. Låta det röra sig. Låta det gro. Behöver inte veta när det kommer upp till ytan, blommar, det kommer visa sig. Brukar se det som när man städar ett akvarium, det måste bli grumligt och rörigt innan det går att sila på ytan eller låta det som behöver sjunka få sjunka. Putsa ytan och sen är det kristallklart. Men man måste underhålla det, keep the fluids flowing, så det inte stagnerar, kläggar igen i pumpen, Då blir jobbet större…

Mer om detta på vår yogaförmiddag 9/1 EnergyInMotion, en hemmafest där allt är välkommet, hela du, rytmen, powern, mjukheten och vilan.

Upsidedown – always new perspective…

IMG 20201227 182010 632